סק"ש 2018 – שבוע 11

פרטים חדשים על הסרט של דרגון בול סופר

הסרט ה 20 של "דרגון בול", והראשון למעשה של סופר (השניים האחרונים עדיין היו תחת הכותרת של Z והוקרנו לפני שסופר הוכרזה), הוכרז לא מזמן באירוע Jump Festa וכעת סופסוף ישנם פרטים חדשים.

נתחיל בויזואל החדש (המכריז גם על תאריך היציאה ביפן – ה 14 בדצמבר).

הויזואל אמנם לא חושף משהו מיוחד (חוץ מאולי חזרתו של המקל המפורסם של גוקו?), אבל הוא מתקן בעיני את אחד הדברים שהכי הפריע לי בדרגון בול סופר – סגנון הציור. הסגנון שבתמונה לדעתי מהווה שיפור משמעותי מזה שראינו לרוב בסופר בגרסתה הטלוויזיונית, וגוקו נראה דומה יותר לאיך שהיה מצויר בתחילת Z. זה נכון גם לגבי פלטת הצבעים שנבחרה, שאם תשוו את גוון הכתום בבגדיו של גוקו בסופר וב DBZ לתמונה הנוכחית, תגלו שזו דומה יותר לאופציה השניה. כמובן שמדובר רק בויזואל ראשון ודברים עלולים להשתנות – אבל אני בהחלט מקווה שזהו הסגנון שמיועד להיות בסרט החדש.

יש אגב סיבה טובה להיות אופטימיים בכל הקשור לשינוי הסגנון הזה – מדובר בסרט הראשון מזה עשורים שבו מעצב הדמויות או הבמאי הוא כבר לא טאדויושי יאמאמורו. למרות שמעולם לא הייתה לי בעיה עם עיצובי הדמויות בסרטי דרגון בול Z (לפחות הישנים), אני חושב שהסגנון של יאמאמורו בשנים האחרונות, מאז שיצאו הסרטים החדשים וסופר, פחות מחמיא לסדרה.

אם תהיתם מי יחליף את אותו איש מפתח בהפקת הסרט – הבמאי הוא נגאמינה טאטסויה שהשתתף בפרקים בודדים של הסדרה וביים בעבר את One Piece Film Z (ומבחינת בימוי הסרט ההוא זכור לי לטובה, כך שאני אופטימי).

הודעה מעניינת לא פחות התקבלה מהיוצר המקורי של המנגה, אקירה טוריאמה – שהודיע באופן רשמי כי הוא כותב את התסריט של הסרט בעצמו. פרטים נוספים על על הסיפור תוכלו לקרוא בהודעתו של טוריאמה (התרגום לקוח מ ANN):

This Dragon Ball Super film is the next story after the currently airing television anime. The story takes place after the climax of the Tournament of Power, where the fate of the universe was at stake, and the short rest that follows. It will give a few previously unwritten details about the Saiyans and Frieza, as well as a long-awaited strong opponent to overcome, and I think it will be an enjoyable story!

From 2013's Battle of Gods and the last film Resurrection 'F' to the current film, I've been carefully writing, and I've had the pleasure of drawing lots of designs and the like. I'm actually as busy as ever, but while I don't have to serialize anything I have time to think about the anime, which used to be out of my hands. (laughs) So please look forward to it!

By the way, the television anime is over for now, but Toyotarō's popular manga (five volumes out now!) is continuing. I think it will have different developments from the television anime and film, so please look forward to it. I certainly will!

באופן אישי הסרט נשמע לי דיי שאפתני ומבטיח לעומת רוב סרטי דרגון בול, ואני כבר מחכה לשמוע עוד.

אם שמתם לב לפרט מעניין נוסף בהודעתו של טוריאמה – זה שהמנגה של סופר שמצוירת על ידי טויוטארו ממשיכה. המנגה כרגע עדיין נמצאת בהתחלה של ארק "טורניר העוצמה" ונראה שבדומה לארקים קודמים, הולכים להיות בה שינויים מגרסת האנימה (וכבר בהתחלה היו שינויים כאלה – והם היו מצוינים לדעתי). השאלה המעניינת זה כמה המנגה מתוכננת להמשיך – האם מעבר לטורניר? האם יהיה עיבוד מנגה גם לסרט החדש כמו שהיה ל Battle of Gods ולהתחלה של Resurrection 'F'? יהיה מעניין לדעת, אבל מכיוון שהמנגה חודשית, כנראה שנצטרך לחכות עוד זמן רב כדי לדעת את התשובות לכך.

מקור:

https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-03-12/dragon-ball-super-anime-film-announces-staff-release-date/.128903


סופה של Kalafina?

לאחר עזיבתה של יוקי קאג'ורה שהלחינה את השירים של הרכב הבנות המצליח, מגיעה כעת מכה נוספת. חברה נוספת בהרכב הגישה בקשה לעזיבת הסוכנות Space Craft Produce, מה שאומר למעשה שגם היא עוזבת את ההרכב.

ב Space Craft Produce הוסיפו ששתי הזמרות הנוספות ימשיכו לבצע שירים עבור הסוכנות, אך עקב מסרים סותרים לא ברור אם זה יהיה תחת השם של Kalafina. מה שבטוח – הגיע סופו של ההרכב המדהים הזה, וזה ממש חבל.

Kalafina בצעו בעבר שירים עבור Aldnoah.Zero, Kara no Kyoukai והאהובים עליי של הלהקה היו של Fate/Zero.

מקור:

https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-03-13/singing-unit-kalafina-agency-confirms-1-member-will-leave/.128905


Mob Psycho 100 מקבלת ספין אוף על רייגן

המנגה הפסיכית של ONE אמנם מסתיימת (מתי עונה שניה כבר?), אבל אין עדיין צורך להיפרד. הדמות האהובה והמבדרת של רייגן תקבל מנגת ספין אוף משל עצמה שתתחיל ממש השבוע ב 19 לחודש.

אין ממש פרטים על המנגה, אבל מי שמכיר את הדמות יכול לתאר לעצמו מה יהיה האופי שלה. סך הכל – נשמע כיף.

מקור:

https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-03-15/mob-psycho-100-reigen-gets-spinoff-manga-on-march-19/.129029


מתכוננים ל Steins;Gate 0 – מספר פרקים הוכרז

אחת הסדרות המצופות של העונה (ואולי של השנה) מגיעה ממש בקרוב, ולמי שחשש מכמות מועטה של פרקים יכול לנשום לרווחה – ל Steins;Gate 0 יהיו 23 פרקים + פרק נוסף שלא ישודר בגרסת הטלוויזיה ויצורף לגרסת הבלוריי.

האנימה תעלה לשידור ב 11 באפריל וקאסט המדובבים יחזור לדמויותיהם המוכרות. כמו כן ויזואל חדש שנחשף מציג את העיצובים החדשים ודמויות חדשות שנוספות לסיפור:

פרטים נוספים (כמו עיצובי דמויות ומדובבים) ניתן למצוא בכתבת המקור בקישור למטה.

מתחיל לספור את הימים…

מקור:

https://www.animenewsnetwork.com/daily-briefs/2018-03-15/steins-gate-0-anime-listed-with-23-broadcast-episodes-1-unaired-episode/.129033

https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-03-16/steins-gate-0-anime-reveals-new-key-character-visuals/.129088


פרויקטים חדשים שאולי שווה לעקוב אחריהם?

2 פרויקטים מקוריים שהוכרזו השבוע וצפויים להפוך לסדרות אנימה בעתיד הלא רחוק משכו את עיניי בעיקר בגלל סגנון אומנותי מעניין והאנשים שעובדים עליהם.

הראשון הוא Iroduku no Ashita Kara שיהיה פרויקט של סטודיו P.A. Works (וזו כבר סיבה טובה לשים עליו עין) שפרטים נוספים עליו צפויים להגיע באירוע AnimeJapan 2018 שיתרחש ב 22-25 החודש. בינתיים מוזמנים להתרשם מהויזואלים:

הפרויקט השני הוא דווקא של סטודיו 3Hz ושל הבמאי קאזויה נומורה (Robotics;Notes, Joker Game) שייקרא Blackfox וקיבל גם כן ויזואל ראשון ומסקרן:

גם עליו נשמע כנראה פרטים נוספים באירוע AnimeJapan.

מקור:

https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-03-16/p.a-works-reveals-iroduku-sekai-no-ashita-kara-anime-project/.129083

https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-03-16/studio-3hz-reveals-blackfox-original-anime-project/.129082


פינת הטריילרים

נתחיל ב Tokyo Ghoul:re שנראית יפה יותר ויותר מטריילר לטריילר, ושאני עדיין מתלבט אם לתת לה הזדמנות נוכח הכישלון הצורב של העונות הקודמות בלעבד את המנגה. מי שבכל זאת אהב, נראה שיש למה לצפות:

טריילר נוסף ל Megalobox שנראית גם היא נהדר ומסתמנת כאחת מהבטחות העונה:

ומי שחיכה לראות עוד קצת מ Batman Ninja יכול גם כן לקבל את מבוקשו:

הפתעה – המשחק Little Witch Acadmiea: Chamber of Time מגיע בגרסה מתורגמת למערב לקונוסולת ה PS4 ולמחשב האישי דרך Steam ב 15 במאי. אני צריך עוד להשלים את האנימה.

ולסיום – טריילר נוסף לסרט האחרון של Digimon Adventure Tri שנראה דרמטי יותר מקודמיו (ובתקווה מעניין יותר – תנו לסדרה הזאת לפחות סיום טוב). בנוסף ויזואל חדש ומרשים של הסרט יצא ובו מככב אומגאמון (אומנימון בגרסה המערבית ששודרה בארץ) ברקע, וטאיצ'י שעומד במרכז שגורלו לא ידוע עדיין (אם כי לפי הטריילר וההיגיון הבריא – ניתן לנחש שהוא עדיין בחיים).


ופינת ה"למה זה קיים?" השבועית – אם חשבתם שסדרת האנימה של Ace Attorney הייתה רעיון רע וביזיון למשחק, וודאי תשמחו לדעת שהוכרזה עונה נוספת.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s